Streamteam
Jag och filmer

A lonely place to die

december 17, 2015 08:46 by Admin
En mycket bra film som jag såg för inte så länge sedan heter A lonely place to die. Jag började titta på den filmen då jag läste att den skulle handla om några bergsklättrare och då jag är intresserad av bergsklättring så var det perfekt tyckte jag. Sedan visade det sig att filmen i sig inte handlade om bergsklättring direkt men man får alltså följa med några bergsklättrare som råkar ut för saker och upptäcker saker när de är ute och klättrar. Naturligtvis är det sådant som ingen förväntar sig att de ska upptäcka och filmen blir verkligen bara mer och mer spännande. Den är hur bra som helst tycker jag och är man ute efter en spännande film så är detta helt klart rätt val. Detta är en film som många inte känner till men som jag varmt kan rekommendera och som jag hoppas att fler ska se.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt