Streamteam
Jag och filmer

Den här bloggen

december 16, 2015 08:46 by Admin
Så att jag ska ha en blogg om just film är kanske inte så oväntat. Det är som gjort för mig. Det är verkligen ett ämne som jag är mycket insatt i och som jag kan mycket om. Men när jag bestämde mig för att skriva en blogg om film så var jag ju naturligtvis tvungen att bestämma mig för vad mer precist som jag skulle skriva om. Film och filmer är ju ett mycket stort område och man måste begränsa sig annars tar det liksom aldrig slut. Jag tänkte och tänkte och till slut så bestämde jag mig för att jag ska skriva om sådana filmer som inte alla kanske har sett men som jag verkligen tycker om och vill ge tips om att du ska se. Det skrivs så mycket idag om till exempel de nyaste filmerna och så vidare så det kan man ju läsa om någon annanstans.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt