Streamteam
Jag och filmer

Jag och film

december 15, 2015 08:46 by Admin
Jag tycker verkligen om att titta på film och det gör jag så fort jag får en chans att göra det. Jag gör det både hemma och på bio och det spelar ingen roll var jag ser på film, det allra viktigaste för mig är att jag får just se den. Jag vet inte hur många filmer jag har sett i mitt liv. Ibland önskar jag att jag hade hållit räkning över det så att jag idag skulle veta men det är omöjligt för att det är så många. Och fler kommer det naturligtvis att bli ju äldre jag blir och tänk när man är pensionär och har hur mycket tid som helst att bara kolla på film. Vilken lycka! Film är för mig så som böcker är för andra. Det är att kliva in i en annan värd och att komma bort från sin egen och det behöver vi alla då och då tror jag.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt