Streamteam
Jag och filmer

Kung Fu Hustle

december 25, 2015 08:48 by Admin
En av de absolut konstigaste filmerna som jag någonsin har sett eller kommer att se är utan tvekan en film som heter Kung Fu Hustle. Detta är ingen film som jag själv skulle välja att se utan det var nämligen så att jag åkte båt och den här filmen visades då och ni vet när man är så där på resande fot och om man inte kan sova så tittar man liksom på det som visas. Så var det i det här fallet också. Den här filmen är annorlunda. Den är skruvad. Den är konstig. Den är speciell. Jag är glad att jag har sett den men det är inget som jag skulle vilja se om. Men vill man se något helt annorlunda och något mycket, mycket speciellt så är den här filmen ett tips. Jag skulle gärna berätta mer om filmen men jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om den. Man måste bara se den för att förstå vad jag menar.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt